2010. szeptember 12., vasárnap

Bepöccentem

Mármint hogy bepöccentem, és emiatt varrtam...
Szóval tönkrement a pénztárcám. Nem volt egy nagy szám, azonban jó nagy és sok-sok kártya fért bele. Tegnap elindultam vásárolni, hogy utána megyek talira (na oda nem jutottam el...)
Hát komolyan, ha 25 üzletben nem voltam, egyben sem. Nem hinném, hogy valami extra igény volna, hogy nagy apróshely, és sok kártyahely legyen benne???
Rengeteg kártyám van (kinek nem?), és utálom, hogy egymáson vannak, sosem találom az éppen kellőt. Aztán meg, a zenebölcsiben általában 200asokkal fizetnek nekem, ettől aztán iszonyat mennyiségű apróm szokott lenni. Hát ilyen igényekkel keltem én útra. Azzal a szöveggel, hogy "Jónapotkívánok nekem olyan pénztárca kell, amiben nagy hely van az aprónak és sok kártyahely van benne!"
A sok kártyahely több üzletben 5-6 volt... na ettől kaptam röhögőgörcsöt. Mondom, nekem minimum 16-20 kellene... és ha volt is, akkor randa fekete (brrr...), és 10-12 ezer körül... akkor inkább nejlonzacskóban hordom a pénzem.
Akkor jöttek olyan variációkkal, hogy vegyek egy pénztárcát, és egy hozzá illő kártyatartót. Okos, az már 2x 8-10 ezer... arról nem beszélve, hogy amikor egyik táskából a másikba pakolok (ami nálam naponta 2x fordul elő), tuti az egyik lemarad...
Ki a francnak kell bőr pénztárca? Mármint hogy mindenáron. Nekem nagyon jó a textil, a műbőr, persze azért nézzen ki valahogy, mondjuk legyen jó csajos, és vicces. Esetleg szép???
Na jó, tegnap végül nem sikerült. Ma is útra keltem, úgyis el kellett mennem az Auchanba elemózsiáért. Van ott is egy csomó kisebb-nagyobb üzlet, tegyük egy próbát. Na volt egy iszony randa fekete, 12ezerért, majdnem akkora volt mint ami nekem kell, de fekete???? nem vagyok én öregasszony...
Már akkor sejtettem, hogy ma délután varrni fogok...
A Forma1 alatt gyorsan befejeztem ezt a kis cukiságot
és nekiestem előállítani A PÉNZTÁRCÁT. Így csupa nagybetűvel. Tadammmm!!! Íme az eredmény:
és kinyitva, a sok-sok kártyahellyel

12 megjegyzés:

krimo írta...

Már megint gyors, és ügyes voltál! Az elkoszlott Micimacisom helyett én is vadászok egy ideje, de lehet hogy követem példádat. Csak ne lennék lusta :)

Mánya írta...

Tiszta szerencse, hogy nem találtál megfelelőt a boltokban! Mert akkor hol lenne most ez a csinos darab??? :)

Kriszty írta...

Na látod, ez cilis. Nem kell neked 12 ezerért fekete és öregasszonyos. Ez egy igazán nagyszerű munka! Használd sok örömmel...na és mindig legyen tele természetesen.

Cserny Cherry Ildikó írta...

Nagyon jó lett! És milyen gyorsan megvalósítottad. Nekem is állandó kártya elhelyezési problémáim vannak.
Meg hát az idő... Jó hogy így ripsz-ropsz neki álltál. Mire kimosom, felmosom, kiteregetem, feltörlöm, stb. hétvégén a dolgokat, már olyan hulla vagyok, hogy csak pislogni birok. Ezt úúúgy írígylem többektől. Valami redbull szerűre kellene rákapni. :)

rozandi írta...

Ezért érdemes volt bepöccenni. Nagyon jó lett és valóban egyedi.

Névtelen írta...

Nahát ilyen aztán senkinek nincs:-)Csinos lett!Sajnos télleg csak feketébe van az ominózus buxa.Az enyémbe ugyan fér pár kártya,de csak 6 db,így vettem külön kártya tartót.....

Ledorka írta...

Nagyon tuti lett! :))

agnesordog írta...

Ez teljesen Rád vall, nagyon gyors, nagyon klassz !!!
Legyen mindíg tele !!
Azért az kár, hogy a talira már nem értél oda :-(

Ledorka írta...

Ja, és a hímzés is édes. :)

Bernadett írta...

Te nagyon ugyes vagy Cili.:)Pofa penztarca es mindennek,hogy megvan a helye.:)Gratula.:)

a Matula ikrek írta...

Hát így kell ezt! ;o)

Karina írta...

Én is gratulálok! Nagyon kedves a hímzés és egyedi a tárca. S a legfontosabb, hogy pont olyan, amilyenre vágytál! (Illik hozzád)
Gratulálok a blogodhoz, nagyon klassz a két oldalán használható táskád is.