2011. október 28., péntek

Bye bye Meska

A mai napon nem túl fájó szívvel bezártam a boltom a  Meskán. Nem kell énnekem az Ávós időket idéző feljelentgetés (szintén az Ávós időkre jellemzően minden alap nélkül), a koncepciós perekre sem vagyok vevő, egy bosszúsággal kevesebb.
Kedves Meskás Adminok, gratulálok az inkorrekt magatartásotokhoz!

5 megjegyzés:

Ányi írta...

Na, Cili, kíváncsi lennék, mi történt. Tudom, eddig sem voltál valami nagy véleménnyel a Meskáról, de ez a hír akkor is meglepett...

Huligánlány írta...

Ányi, nagyon részletezni nem akarom, nem ér annyit, a multin bővebben írtam...

Álomjáró-Bozsomati írta...

Sajnálom a történteket! Nem te voltál az első, akivel így bántak! Én meg örülök, hogy meg sem nyitottam azt a boltot!

krealady írta...

Na, hát nem lepődtem meg. Én még ugyan üvegképeimmel próbálkoztam be úgy egy éve, és elutasítottak, mondván, nem ütöm meg a szintet. Hááát, nem tudom. Nem voltak művészi festmények, én egy másik műfajt akartam vinni - de mindegy is. Utána szétnéztem. Hát, ha nem is éppen az üvegfestmények, de mások között voltak olyanok, amiket én biztos nem mertem volna odarakni. Amúgy is van egy fajta meglátásom ezzel - lehet, hogy nagyon sajátos. Mert hát ki ismeri a Meskát? Az alkotók. Azok nem venni akarnak, hanem eladni. És egymásét sem akarják megvenni szerintem. Nincs a hétköznapi emberek között ez úgy elterjedve. Szerintem. De aztán lehet, hogy tévedek.

Névtelen írta...

Szia Cili?
Mi az a "multi"?
Üdv: Ani