2011. május 28., szombat


Belinda csodás kezdeményezést indított el, amiből én, mint elkötelezett óvónéni nem maradhatok ki! Hozzáteszem, hogy ugyanennek az ovinak a Keresztszemes Társasággal egyszer már készítettünk ajándékokat, akkor nem elárvereztük, hanem  magukat a tárgyakat kapták meg a gyerekek: takarókat, játékokat, képeket...
Most újra "ringbe szállok", árverésre bocsájtom az alább látható keresztöltéssel hímzett órarendet. Gyerekeknek órarend, felnőtteknek hetirend-tábla - most, hogy lassan vége a  tanévnek, igencsak szükségessé válik egy új órararend, nem?


A hímzés csillogásmentes üveg mögé került, alkoholos filccel írhatod az üvegre a mindig aktuális beosztást, ha változik, lemoshatod és újraírhatod. Mérete: egy A/4-es oldalnál kicsivel nagyobb.

Kikiáltási ára 4000.- forint. Remélem, hogy benne lesztek a  játékban, és közösen segíthetünk az ovisoknak.Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET)

OTP Bank, 11708001-20520380 
a "Közlemény" rovatban mindenképp fel kell tüntetni azt, hogy 
ÓVODA


FONTOS TUDNIVALÓK!!!
  1. Licitálni csak itt, a blogspotos oldalon legyetek szívesek!
  2. A nyertes feladata a megadott számlaszámra elutalni a végső licitet, nekem elküldeni mailben ennek igazolását, utána fogom neki postázni a képet.
A licitálásra két hetet kaptok, vagyis 2011. június 15-én éjfélkor fogom lezárni!

Figyelem! A licitáláshoz nem kell feltétlenül a blogspotos regisztráció, de ha Névtelen néven licitálsz, mindenképpen hagyj elérhetőséget!  (mondjuk e-mailcím és név!)

4 megjegyzés:

Belinda írta...

Nagyon szépen köszönöm! Egy tündér-huligán-óvónéni vagy! :)

Belinda írta...

Csúnya helyesírási hiba van az ovis logóban. Kijavítottam, cseréld ki, ha gonodolod! :)

Ibcsy írta...

Szia!
Én is szomorú vagyok:-( A semminél azért többre számítottam.
Kíváncsi lennék, akkor is így lenne-e, ha ajándéknak ajánlottam volna fel.

Belinda írta...

:) Tegnap 3. típusú találkozást eszközöltünk Cimbilimbivel, és megállapítottuk, hogy az ilyesmit verbális síkra szeretik korlátozni a népek!