2011. június 2., csütörtök

Egy új dolog

Mármint annyiban új, hogy az általam készített első darab, de gondolom nem én vagyok a bloggerinák között az első, aki varrt ilyesmit. Egy régi "szemezést" valósítottam meg, igazából csak az ötletet vettem máshonnan, magát a formát, elrendezést már a magam ízlése szerint alakítottam. Kívül-belül zsebes, középen a nagy hely a nagy dolgoknak, és hogy ne essen szét, gombbal tartható össze a formája. A múltkoriban vett táskamerevítő bélést táskához kicsit keménynek találtam, de erre tökéletes! Pont annyira kemény, hogy megálljon, de pont annyira lágy, hogy ne legyen kemény. (értitek, ugye:-)

Örömmel jelentem, hogy vége a táskában uralkodó kuplerájnak, egy ilyen táskarendezővel felülkerekedhetünk a káoszon:-) És hogy legyen kapcsolódási pont a tegnapi bejegyzésemhez, hát jelentem, ez a két gomb volt az a galád, amiből nem volt még egy. Úgyhogy büntetésből ide száműztem, őket.

3 megjegyzés:

Mánya írta...

Nagyszerű!!! Jól értem, hogy ezzel egy mozdulattal megoldható az átpakolás is egyik táskából a másikba?

Azért még mindig kiváncsi vagyok mire is kellett volna a harmadik gomb :)))

Huligánlány írta...

Igen, az egész cuccot egyben átrakom a másik táskába :-) Mánya drága, NEM EHHEZ kellett volna a három gomb:-) ha minden igaz, délután mutatom azt is, ma megyek csavargyárba, többek között gombért is:-)

Mánya írta...

Értem én, hogy nem ehez kellett :D Csak várom, hogy mutasd azt is amihez kellett :)))))) Jó vásárt!